Gammal grafit

En gång i tiden tecknade jag mycket i blyerts. Jag har försökt fotografera en del gamla teckningar och målningar för att kunna visa upp dem för er. Eftersom kompaktkameran har lagt av och något bättre än så har jag inte, så är det mobilkamera som gäller, tyvärr.


Ofixerad blyertsteckning från 2000, fotad med mobil 2011


Den här gjorde jag år 2000. Jag tror faktiskt att detta var den sista teckningen jag gjorde innan jag plötsligt fick för mig att sluta helt med att teckna, om man inte räknar med lite klotter här och var, fram till i år då jag börjat locka fram de glömda talangerna igen ;) Den är inte fixerad och grafiten har nog fallit bort, smetats ut och åldrats en del.

Jag är jättesugen på att ge mig på blyertsteckning igen. Dessutom skulle jag vilja ge mig på mina gamla teckningar och bättra på dem, såhär hade jag förmodligen inte lämnat den här teckningen idag till exempel. Men gammalt är heligt och ska lämnas orört om jag en gång har ansett att den var färdig. Hur ska man annars kunna blicka tillbaka och se sin egen utveckling?

Kommentarer
Postat av: fotnotsmaja

Hej!

Ja det är jätteroligt. Vi gör det utan lön än så länge. Men det är kul att vara med från början och dra igång en tidning.

Rosen blommar än. Det är en bild tagen när jag publicerade inlägget ungefär. :)

Varma hälsningar

Maja

2011-10-20 @ 22:49:04
URL: http://fotnotsmaja.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Oh, vad fin bild !Tack, ja, gillar inte heller att röka inne egentligen, men det har blivit så, har så mycket ångest, så då hade jag fått gå ut och röka var 5:e minut. ;D Så fläkten får duga sålänge.

2011-10-21 @ 14:10:14
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Jonna Erlandsson

sv: haha det har du rätt i! Dock är min kille ca 30cm längre än mig och bilden skulle bli ganska ful om jag blev kapad vid halsen för att hela han ska komma med helt när jag fotar ganska nära så att säga! Kanske blir det att tjejen oftast är i fokus också just för att de är nog mer vi som gillar att bli fotade och sånt, än killen. Är ju jag som vill fota oss liksom så han är bara där, typ :)

Men tack!!

2011-10-21 @ 18:50:31
URL: http://jonnaerlandsson.se
Postat av: Ansibecki

Hej! Nu har jag hittat hit med. Mej blir du inte av med så lätt ;) Kul att du bestämde dig för att fortsätta blogga! Ser fram emot att följa dig även i fortsättningen :) Jag gillar verkligen dina blyertsteckningar (de få jag sett) så det låter ju bra att du tagit upp det igen med :) Själv har jag inte tecknat på åratal så jag får nöja mig med att njuta av andras konst.

2011-10-21 @ 20:23:34
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com
Postat av: Diana

Fin blogg, fin bild också :D

2011-10-22 @ 10:28:06
URL: http://dianaosterberg.blogg.se/
Postat av: caroline

duktig :)

2011-10-23 @ 13:37:35
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: deniseholmsten

va fin!! du svara gärna på min fråga på bloggen om vilken favorit frukt du har (A) haha lite töntigt kanske men iallfall (A) puss!

2011-10-23 @ 17:30:24
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

fint!//Anna

driver Avanna Shop

www.avanna.se

2011-10-23 @ 23:02:55
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0