Nu lär vi oss att teckna med blyerts!

Jag vill tipsa dig om Darrel Tanks gratislektioner på fivepencilmethod.com.

Darrel Tank har specialicerat sig på realistiska porträtt i blyerts och har utvecklat fempennors-metoden på egen hand. Han lär ut sina kunskaper bl.a. genom sin webbsida där han har mängder med filmklipp där han undervisar och demonstrerar sin teknik.

Gratiskursen kan stundvis kännas lite tråkig, särskilt i början då det är mycket teori. Men han pratar om viktiga saker så det är bra att titta på alla klippen. Så är du sugen på att finslipa dina blyertskunskaper tycker jag att du ska anmäla dig där du också, det kostar ju ingenting. Kursen passar både nybörjare och erfarna tecknare. Dock krävs det att du förstår engelska.

Introduktionen är tillgänglig för alla, utan att behöva skriva in sig på något vis. Jag rekommenderar att du ser dem innan du sätter igång med kursen. Dessutom får du ju en liten blick i hur kursen kommer att se ut. När du väl sätter igång med själva kursen kommer det givetvis att handla mer om teckning, men vill man få riktigt bra resultat är det förstås viktigt att tänka på material och allt annat som Darrel tar upp i introduktionen.

Här är ett random klipp från youtube med Darryl Tank så ni får ett litet smakprov.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0